Bungalowpark in Friesland? Dit zijn de 3 leukste!

De leukste bungalow parken in Friesland?

Komende zomer op vakantie naar Friesland en overnacht je liever niet in een tentje op de camping? Er zijn in Friesland genoeg bungalowparken te vinden! Een Bungalow park heeft net iets meer comfort dan een camping en er zitten meestal vele faciliteiten bij. Een bungalow park is geschikt voor zowel jong als oud, wat maakt dat het de perfecte keuze is voor zowel een gezin of jongerenvakantie. Welk bungalowpark in Friesland je moet bezoeken? In dit blog lees je meer over de 3 leukste bungalow parken in Friesland!  

Een bungalow park in Snits? 

In Sneek vind je aan het Sneekermeer RCN vakantiepark De Potten. Dit bungalowpark in Friesland is een paradijs voor watersportliefhebbers, heeft accommodaties voor zowel jong als uit met overzicht over de Friese Meren en heeft in de omgeving veel activiteiten om te doen. Liever kamperen? Dat is bij dit vakantiepark ook mogelijk! Naast bungalows bieden ze ook kampeerplaatsen aan, waardoor je ook met de camper of tent op dit vakantiepark kunt overnachten. Dit bungalowpark biedt vele activiteiten aan voor zowel jong en oud in de omgeving van het Sneekermeer. Zo wordt er iedere zomer voor de jeugd van alles georganiseerd, zoals een speurtocht, midgetgolf en een knutselclub. Volwassenen kunnen zeillessen nemen, een waterfiets huren of een boot huren om het water op te gaan! 

Dit bungalowpark in Sneek biedt vele faciliteiten aan; 

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Snackbar en broodjesservice
  • Recreatieteam en zeillessen
  • Watersportparadijs
  • Verhuur van boten en waterfietsen 
Bungalow park in Friesland?

Landal Elfstedenhart in Witmarsum 

Landal Greenparks opende recent haar deuren in Witmarsum, het Elfstedenhart van Friesland. Dit kleinschalige en knusse bungalowpark heeft vrijstaande vakantiewoningen tot en met 12 personen en is gelegen aan de Elfstedenroute in Friesland. Ook dit vakantiepark is op de watersport ingericht en dit kan je dan ook goed doen in de omgeving. Je kunt onder andere een sup huren om op een rustige manier de omgeving te leren kennen. Je kan ook gaan zeilen, kitesurfen of windsurfen. Naast watersport is er in de omgeving van dit bungalowpark nog veel meer te doen. Ontdek bijvoorbeeld de historische binnenstad van Franeker, breng een bezoekje aan de Friese hoofdstad Leeuwarden of ontdek de 11 fonteinen in iedere Elfstedenstad van Friesland. 

Wyld overnachten in Friesland?

In Twijzelerheide, in het Noorden van Friesland, vind je vakantiepark het Wylde pad. Dit vakantiepark heeft naast bungalows ook nog appartementen en Yurts. Dit vakantiepark is een locatie in Friesland waar je kunt onthaasten en heerlijk kunt genieten van de rust. Dit vakantiepark biedt gedurende het jaar verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Er wordt voor volwassenen een manifestatie weekend georganiseerd, en voor de kleintjes ook een weekend vol met activiteiten. Wat het Wylde pad zo uniek maakt is de fijne sfeer, hippe inrichting en de warme gastvriendelijkheid. Dit park biedt verschillende bungalows aan, voor zowel 4, 6 als 8 personen. 

Voor welk bungalowpark kies jij? 

In Friesland zijn naast bovenstaande drie bungalowparken natuurlijk nog veel meer opties te vinden. Maar ze allemaal uitlichten, dat wordt wat te veel. Bovenstaande parken hebben allemaal iets unieks en liggen verspreid door de provincie Friesland. Kies je voor de rust? Dan is het vakantiepark in Witmarsum wat voor jou! Zoek je graag de reuring en gezelligheid op, overweeg dan het Wylde pad of het bungalowpark aan het Sneekermeer. Voor iedere voorkeur is er in Friesland een bungalowpark te vinden, de vraag is alleen waarnaar jij op zoek bent. Wanneer breng je een bezoek aan Friesland? En voor welk bungalowpark in Friesland kies jij?