WAAROM JIJ DEZE ZOMER EEN B&B OP VLIELAND MOET BEZOEKEN

Een bed and breakfast is een geweldige manier om van een vakantie te genieten. Of je nou met een groep mensen reist, of als je alleen gaat. Een B&B is een ideale overnachtingslocatie. Het kan een prima uitvalsbasis zijn voor jouw vakantie en een plek om thuis te komen na een enerverende dag. Een klein Nederlands eiland, onderdeel van de Waddenzee, biedt rust en stilte en is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. De natuur is er ongerept en prachtig en je kunt er zonder twijfel overnachten in een van de vele B&B’s die het eiland rijk is. Juist ja, we hebben het over Vlieland! In dit blog lees je waarom je komende zomer een B&B op Vlieland moet bezoeken!

Wat zijn de leukste B&B’s op Vlieland?

Wanneer u even weg wilt uit de drukte van alledag en gewoon tot rust wilt komen, is er geen betere plek dan Vlieland. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje met uw partner of een gezinsvakantie, Vlieland is de perfecte plek. Lees onderstaand welke B&B op Vlieland misschien wel geschikt is voor jouw bezoek!

B&B de Getijden 

Verblijf op een van de rustigste, meest unieke plekjes in het bos, met ruime kamers en een luxueus verblijf! Hiervoor ben je bij B&B de Getijden aan het juiste adres! Er zijn in de B&B drie 2-persoonskamers met 1-persoonsbedden. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Uniek aan deze locatie is dat de er om de locatie en grote tuin is, waardoor iedere kamer een eigen zitje in de tuin heeft. 

B&B Jan de Bierman 

B&B Jan de Bierman zit gevestigd op een unieke locatie op Vlieland. De fraai ingerichte kamer en de sfeer maken een bezoek aan deze B&B het meer dan de moeite waard. De B&B heeft slechts 1 kamer, dus wees er snel bij als je een bezoek wilt brengen aan deze locatie!

B&B op Vlieland duin

B&B Paal 24

Liever een B&B waar je op loopafstand van het strand bent? Dan is Paal 24 misschien wel wat voor jou! Deze prachtige B&B op Vlieland heeft verschillende kamers en licht op loopafstand van de veerboot, het strand en het centrum. Deze B&B aan huis laat je goed ervaren hoe het is om op het eiland te verblijven. 

Voordelen van een verblijf in een bed and breakfast 

Mensen beschouwen B&B’s vaak als gewoon een plek om te slapen, maar ze bieden veel meer dan dat. B&B’s kunnen zelfs een aantal geweldige voordelen bieden waar u misschien nog niet eerder aan had gedacht. Hier zijn vijf redenen waarom B&B’s een goede optie zijn:

  1. B&B’s bieden reizigers een unieke kans om een bestemming als een local te ervaren. 
  2. B&B’s zijn vaak gehuisvest in historische panden of woningen, die gasten een kijkje in het verleden bieden.
  3. Herbergiers bij B&B’s zijn doorgaans gepassioneerd over hun omgeving en delen hun kennis graag met gasten.
  4. B&B’s bieden gasten elke ochtend een ontbijt aan, zodat ze de lokale keuken kunnen proeven.

Heb jij inmiddels al besloten aan welke B&B op Vlieland je komende zomer een bezoek brengt? Wij wel!