Landal waterpark Sneekermeer 

Als je wilt overnachten bij één van de mooiste meren van Friesland, dan ben je bij Landal waterpark Sneekermeer op het juiste adres. Het park biedt jou een prachtig uitzicht over het meer en met directe toegang tot het water, dus het is zeker aan te raden aan alle waterliefhebbers en gezinnen.  

Over vakantiepark Landal waterpark Sneekermeer 

Vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer ligt in het hart van Friesland, bij Terherne. Het vakantiepark bied je alle gelegenheid om te genieten van een heerlijke vakantie. Ook is het perfect voor gezinnen, groepen vrienden en stelletjes die houden van avontuur en ontspanning.  

Accommodaties & faciliteiten 

Het park biedt accommodaties voor verschillende groepen, het varieert van 1-4 persoons tot 8 persoons accommodaties. Ook kan je voor een chalet of woning kiezen. Sommige accommodaties beschikken ook over een eigen aanlegsteiger, je vaart zo makkelijk het Sneekermeer op. Als je zelf geen boot hebt kan je een huren in de buurt van het park en aanleggen bij je eigen aanlegsteiger. Bij waterpark Terherne bootverhuur kan je een zeilboot of sloep huren, ook hebben ze verschillende typen waarvoor geen vaarbewijs vereist is. Ook kan je bij waterpark Terherne een sup en/of kano huren, en er is ook de mogelijkheid om een visboot te huren met een kleine motor. Voor de kinderen is het ook leuk om naar de speeltuinen te gaan op de naastgelegen camping. Bij het meer zijn er natuurlijk ook veel watersportmogelijkheden. 

Omgeving 

Er zijn meerdere leuke activiteiten in de omgeving van Landal waterpark Sneekermeer zoals: Kameleon rondvaart Terherne, midgetgolf Terherne, Museum Joure en Swimfun. Ook is het zeker aan te raden om een dagje naar Sneek te gaan, het ligt 21 km van het park. In Sneek kan je naar restaurants, naar de bioscoop, winkelen en nog veel meer! 

Meer weten over omgeving Terherne? 

 

Lees ook over de steden Sneek, Ijlst en Workum.