B&B's

Bed and Breakfast B&B

Bed and Breakfast (B&B)

Heb jij geen zin om weer in een hotel te overnachten, maar wil je wel eens wat anders proberen? Dan is een Bed and Breakfast (B&B) echt iets voor jou!

Ook in Friesland zijn er een aantal hele leuke B&B locaties te vinden. Hieronder lees je wat de leukste Bed and Breakfats’s in Friesland zijn! Check ook onze social media kanalen voor meer informatie over Friesland!

Leuke B&B's

B&B De Theetuin kamer
B&B De Theetuin

In het mooie dorpje Wijckel is B&B De Theetuin te vinden. In het gezellige dorpje zijn vele activiteiten te doen, en voor fietsers die op reis door Friesland zijn, is dit de perfecte plek om tijdens het reizen te overnachten. Met de fantastische ligging en de twee ruime B&B’s die beschikbaar zijn is dit een fantastische plek om een nachtje door te brengen.

B&B By Mosk kamer
B&B By Mosk

By Mosk B&B, gelegen in Beetgumermolen, is een must visit als je wilt gaan overnachten in Friesland! De rust en kalmte komen op je af als je bij deze prachtige B&B het terrein op rijdt. Ook is er een mooie theewinkel te vinden.

 

Vakantiehuis Love Lemmer Bed and Breakfast
Vakantiehuis Love Lemmer

Love Lemmer, een heerlijk luxe vakantiehuis dat niets te wensen overlaat. Je kan het zo gek niet bedenken en het is er! Meer weten over Love Lemmer? Lees dan verder en kom er achter wat dit prachtige vakantiehuis allemaal te bieden heeft!