B&B De lindevallei in Oldeberkoop

B&B De Lindevallei in Oldeberkoop, een geweldige overnachtingsplek met eindeloze uitzichten over de weilanden. Waar de bloemen prachtig bloeien in het voorjaar en de schapen vredig grazen in de wei. Dit is de plek om te ontsnappen aan de drukte en één te worden met de natuur en de omgeving.

Over de B&B De Lindevallei

De Lindevallei is een prachtig gebied in Oldeberkoop, waaraan de B&B zijn naam te danken heeft. De B&B is een knus en modern appartement met een woonkamer, badkamer, slaapkamer en keuken. Het is een fantastisch plekje met alles wat men nodig heeft. Het beschikt over een gezellig terrasje en airconditioning voor de warme zomerdagen.

Het terrasje biedt een geweldig uitzicht. Vanaf daar is het uitzicht schitterend, waardoor wakker worden en slapen iets bijzonders wordt. Je kijkt tot aan de horizon, met leuke dieren in de weilanden. Er grazen schapen op het terrein en verderop lopen paarden. Het gevoel van de natuur, gecombineerd met een leuke omgeving en een comfortabele B&B, zorgt voor een perfecte ontsnapping aan het drukke leven en een plek om te genieten.

B&B De Lindevallei is een familiebedrijf, waarbij iedereen elkaar helpt om alles goed te regelen. Esmee van der Gun is de gastvrije eigenaresse van de B&B. De B&B bevindt zich bij het bedrijf van Esmee’s broer, en het ontbijt wordt verzorgd door haar ouders. Haar ouders runnen een kaasboerderij in Oldeberkoop met een winkeltje, waar het ontbijt vandaan komt en altijd goede feedback krijgt van de gasten. Het ontbijt bestaat uit een mandje met heerlijke hapjes zoals eitjes, broodjes en natuurlijk kaas. Een lekkere manier om wakker te worden!

Chalets

De Lindevallei bestaat niet alleen uit een B&B. Recentelijk zijn er op het terrein een aantal superluxe chalets geplaatst. Deze prachtige chalets bieden ook een geweldig uitzicht. Elk chalet heeft een groot terras waar men in alle rust met een grote groep kan zitten. Er staan drie chalets: één voor vier personen, één voor vijf personen en één voor zes personen.

Van binnen zijn de chalets mooi ingericht met een woonkamer, keuken en televisie. Alle televisies zijn voorzien van abonnementen op onder andere Netflix en ESPN. Dit is luxe in de natuur, met alles wat je maar kunt wensen.

De chalets zijn perfect voor gezinnen en kleine families die samen willen komen in een unieke sfeer. Het park heeft een eigen dierenweide met schapen en kalfjes, wat zowel voor kinderen als volwassenen geweldig is.

Omgeving

De omgeving van B&B De Lindevallei heeft veel te bieden. Het dorpje Oldeberkoop is een unieke plek en een bezienswaardigheid op zich. Door het dorp stroomt de rivier de Tsjonger, waar in de zomer heerlijk gezwommen of gevaren kan worden. De Lindevallei is een prachtig natuurgebied waar het fantastisch wandelen en fietsen is, met diverse routes en talloze bezienswaardigheden, waaronder uitkijktorens en andere bijzondere plekken.

De Lindevallei omgeving

Oldeberkoop ligt op korte afstand van Heerenveen, Steenwijk en Wolvega, leuke plaatsen om te bezoeken met voldoende activiteiten. Veel bezoekers van de B&B gaan ook naar Appelscha om te fietsen, wandelen of andere activiteiten te ondernemen. Het is een schitterende omgeving in en rondom Oldeberkoop. Giethoorn ligt ook niet ver weg, een unieke plek waar veel bezoekers naartoe gaan om te varen. In de omgeving hoeft men zich niet te vervelen; het is puur genieten.

Voor families biedt De Lindevallei de optie voor een familieweekend. Het is mogelijk om de vier chalets en de B&B af te huren, waardoor er plaats is voor 21 personen. Dit is de ideale plek voor een familiebijeenkomst: het is gezellig om samen te zijn, maar iedereen heeft toch zijn eigen ruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om te BBQ’en met een Green Egg.

Geniet alleen of met de familie van deze prachtige accommodatie in een geweldige omgeving, waar rust en comfort samenkomen. Het is schitterend en belooft de tijd van je leven! B&B De Lindevallei in Oldeberkoop!

5/5
Picture of Redactie Slapen in Friesland

Redactie Slapen in Friesland

Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met ons op!