steden

Wanneer je een bezoek brengt aan Friesland, mogen de Friese elf steden natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vind je alles over de Friese elf steden! Welke stad bezoek jij als eerst?

Leeuwarden

Breng je binnenkort een bezoek aan Leeuwarden? In dit blog lees je welke bezienswaardigheden in Leeuwarden je niet mag missen!

Franeker

Franeker, ben jij er al geweest? In dit blog lees je alles over de de Ster van de Elfsteden. Meer weten, lees dan verder!

Sneek

Ben je bekend met Sneek? Dan weet je wat voor moois deze stad allemaal te bieden heeft! Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Harlingen

Wanneer breng jij een bezoek aan Harlingen? In dit blog lees je wat je absoluut niet mag missen als je in de Friese havenstad bent!

Hindeloopen

Wist jij dat Hindeloopen een van de elf steden was? Deze stad aan het IJsselmeer heeft van alles te bieden! Meer hierover lees je hier.

Ijlst

Wist jij dat de oorsprong van de 'houtjes' schaatsen in IJlst ligt? In dit blog lees je meer over deze Friese stad! Nieuwsgierig geworden?

Workum

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan de Friese stad Workum? In dit blog lees je waarom je een bezoek zou moeten brengen aan deze stad!

Sloten

Ben jij al eens in het Friese Sloten geweest? In dit blog lees je meer over de stad Sloten en waarom je er naar toe moet!

Stavoren

Het vrouwtje van Stavoren, kende jij haar al? In dit blog lees je alles over wat te doen in Stavoren! Lees meer

Bolsward

Breng jij binnenkort een bezoek aan het centrum van Bolsward? In dit blog lees je wat je absoluut niet mag missen in deze Friese stad!

Dokkum

Dokkum, ben jij er al geweest? In dit blog lees je alles over Dokkum en wat er te doen is. Benieuwd? Lees dan vooral verder!