B&B Villa Envie in Terherne

B&B Villa Envie is een verborgen parel aan het water, een droombestemming in eigen land. Gelegen in het dorpje Terhorne aan het Sneekermeer, is de perfecte locatie voor watersporters of waterliefhebbers. Hier kun je genieten van heerlijk varen, vissen, zwemmen, en nog veel meer. Met een prachtig uitzicht kun je ontspannen met een drankje op het dakterras van de villa of een rondje varen met de sloep.

Over B&B Villa Envie

Stel je eens voor. Je wordt wakker na een heerlijke nacht in een luxe villa met het geluid van fluitende vogels om je heen. Je kijkt uit het raam en hebt een geweldig uitzicht over het water en je kan niet wachten op wat de dag gaat brengen. Neem een duikje in het water achter het huis en douche daarna in de luxe badkamer om je dag top te beginnen! Hou je meer van een bubbeldbad? Geen probleem! Dit kan ook gewoon bij B&B Villa Envie. 

De villa bestaat uit vier luxe kamers met zachte bedden en inrichting met oog op detail. De kamers hebben een witte stijl met ieder een andere felle kleur die eruit springt. Het straalt warmte en gastvriendelijkheid uit, je komt hier helemaal tot jezelf! 

Eigenaren B&B Villa Envie

Eten bij B&B Villa Envie

Begin je ochtend bij B&B Villa Envie met een onvergetelijk ontbijt. Geniet van een culinair 3-gangen ontbijt, persoonlijk voor jou bereid. Begin met verse meloenen, aardbeien en besjes, gevolgd door smakelijke cakejes en heerlijke French toast. Probeer ook de yoghurtsorbets voor een verfrissende start van de dag. Op verzoek zijn aangepaste ontbijtopties beschikbaar. Bij mooi weer kun je op het terras ontbijten, met de mogelijkheid om champagne toe te voegen voor een extra feestelijke touch. Ontdek de mogelijkheden en verwen je smaakpapillen met het verrukkelijke ontbijt.

Trouwen bij B&B Villa Envie

Ga je trouwen en zoek je de perfecte plek in eigen land? Dan heb je hem gevonden. Villa Envie heeft een eigen Honeymoon-suite. De suite heeft een eigen terras aan het water en is het meest luxe van alle kamers. Trouw in Terherne en slaap in een droomkamer. De kamer beschikt zelfs over een regendouche en een bubbelbad. Wat wil je nog meer?

Omgeving B&B Villa Envie

Zomers is Terherne dé plek van Friesland. Het mooie dorpje is omringt met water en daarom komen er ook veel watersporters op af. Het is een toeristische trekpleister omdat er zoveel te doen is in de zomer. De villa zit honderd meter van het Sneekermeer waar je schitterend kunt varen. Het dorpje ligt ook dichtbij andere leuke plekjes zoals Akkrum, Grouw, Sneek en Leeuwarden voor een stedentripje. Overal kun je met de boot komen. Het is hier fantastisch in de zomer. Als je in Terherne bent, mis dan niks van het Skutsjesilen. Het is een groot evenement waarbij verschillende skutsjes wedstrijden tegen elkaar zeilen. Hier komt dan ook groot feest bij kijken, ideaal voor de feestganger. Ook ben je heel dichtbij Sneek, de perfecte overnachtingsplek voor de Sneekweek dus, het evenement van Friesland!

In het dorpje zijn ook heerlijke eetgelegenheden voor na een lange dag op het water. Je kunt de zonsondergang bekijken bij Strandpaviljoen Salt. Dit plekje is recent overgenomen en loopt goed, en je kunt hier heerlijk eten. Verder kan je luxe uiteten bij de Goudenleeuw of ’t Far. Restaurant ’t Schippershuis is ook zeker een aanrader!

Kameleondorp

Ken je Hielke en Sietse ook? Van de kameleon? Die komen ook uit het prachtige dorpje Terherne. Hier is nog steeds veel van te zien. Wanneer je in Terhorne bent moet je het kameleoneiland zeker niet overslaan. Je vaart met de echte Kameleon naar het eiland toe waar van alles te beleven is. voor kinderen is dit een paradijs en ze kunnen zich helemaal uitleven. Het verhaal van het dorp wordt ook verteld en je krijgt hier alles te weten over de boeken en de films.

Kameleondorp

Kom langs

Terhorne is dé vakantiebestemming voor de zomer, boordevol activiteiten en mogelijkheden om te genieten. B&B Villa Envie, gelegen in dit prachtige dorpje, staat klaar om jou te verwelkomen! Ontdek onvergetelijke ervaringen met prachtige watersporten en leuke wandel- en fietsroutes. Geniet van heerlijke ontbijtmomenten in de ruime villa aan het water. Wanneer kom jij langs?

5/5
Picture of Detmer Hijlkema

Detmer Hijlkema

Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met me op!