AL EENS NAGEDACHT OVER EEN BOOMHUT OVERNACHTING IN FRIESLAND?

Heb jij er wel eens over nagedacht om te overnachten in een boomhut in Friesland? Wanneer je in een boomhut overnacht, word je ondergedompeld in de Friese natuur. Midden in het bos, op unieke locaties in Friesland kan je verschillende boomhutovernachtingen boeken. De rust en kalmte die je om je heen hebt tijdens zo’n boomhut overnachting is uniek. Naast de overnachting in een boomhut is er nog veel meer leuks te doen in Friesland, je hoeft je na de overnachting dus niet te vervelen! Waar wacht jij nog op? Boek snel die boomhutovernachting!  

Boomhutovernachting boeken in Friesland?

Een boomhut overnachting is geschikt voor jong en oud. Of je nou kiest voor een romantische overnachting in een boomhut of dat je ervoor kiest om avontuurlijk op pad te gaan met het gezin. In Friesland zijn verschillende mogelijkheden tot boomhutovernachtingen. De leukste locaties voor een boomhutovernachtingstaan onderstaand beschreven. Zo hoef jij niet meer uit te zoeken wat het beste bij je past! 

De Uilenspiegel 

Midden in Friesland vind je een prachtige locatie met verschillende boomhutten. Een hiervan is boomhut de Uilenspiegel. Boomhut Uilenspiegel is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor twee personen. De uilenspiegel is een basic ingerichte boomhut en beweegt zachtjes mee met de wind. Vanuit de boomhut heb je een prachtig uitzicht over het omringende terrein en kijk je diep de landerijen in. Als je geluk hebt kan je in de avond prachtig uitkijken naar een heldere sterrenhemel. Deze locatie is voor ongeveer 100 euro per nacht te boeken en is van alle gemakken voorzien. Is dit de boomhut die bij jou past? 

boomhut overnachting Friesland

Het Kraaiennest

Ligt je voorkeur meer bij luxe? Dan is Het Kraaiennest misschien meer wat voor jou! Deze boomhut is ecologisch verantwoord en heeft een unieke sfeer. Deze Friese boomhut is net als de Uilenspiegel ook geschikt voor maximaal twee personen. De boomhut heeft genoeg leefruimte met een comfortabel tweepersoonsbed. Op het terrein van de boomhut is een vuurplaats aanwezig waar je heerlijk tot rust kan komen. Of trek je jezelf liever terug in de boomhut met een goed boek? De keuze is helemaal aan jou! 

Houd je tijdens je verblijf aan deze boomhutten rekening met het volgende;

  • Maximaal 2 personen toegestaan
  • Parkeren is gratis 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan

Wat is er nog meer te doen in Friesland? 

Nadat je heerlijk hebt overnacht in een boomhut in Friesland is er nog veel meer te ontdekken! Cultuur en historie is overal terug te vinden in Friesland. Ga je liever de hele dag op het terras in de zon zitten? Ook dit kan bijna overal! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de elf steden die Friesland rijk is. Of ga het water op! Liever zelf actief bezig zijn? Pak de fiets en fiets een van de prachtige routes door de Friese natuur. Friesland heeft van alles te bieden en is allesbehalve saai. Na je boomhutovernachting is er genoeg te ontdekken, voor jong tot oud! Wat houdt jou nog tegen om een overnachting te boeken?