ONTSNAPPEN VAN DE REALITEIT? DIT KAN IN ÉÉN VAN DE LEUKE ESCAPES ROOM VAN DRACHTEN

In zijn verschillenden Escape Rooms in Friesland, maar vind je nu de leukste? De leukste Escape Room van Friesland vind je in Drachten! Maar voordat ik je meer vertel over Drachten, eerst meer over Escape Rooms in het algemeen. 

Een Escape Room is een unieke ervaring die je samen met anderen beleeft. Een Escape Room is een interactief real life spel, dat plaats vindt in een mysterieus afgesloten kamer. Waan je in een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen.

Het doel is om samen met je team binnen (vaak) 60 minuten alle obstakels en puzzels op te lossen. Door goed samen te werken en slim na te denken los je verschillende bloedstollende raadsels, puzzels en breinbrekers op. Weten jullie de sloten te kraken en op tijd te ontsnappen?

Bij Escape Room Drachten heb je de keuze uit verschillende kamers. Alle kamers zijn vanaf 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Voor een optimale speelervaring wordt aangeraden om de spellen te spelen in teams van 4 of 5 personen. Elke kamer heeft zijn eigen verhaal en speelwijze! Hieronder lees je meer over de Escape Rooms in Drachten!

De Rooms van Escape Room Drachten

  • Prison Break

Omdat jij verdacht wordt van het lekken van uiterst belangrijke staatgeheimen aan Rusland, word jij overgedragen naar de maximaal beveiligde gevangenis The Factory. Niemand weet van het bestaan van deze gevangenis, zelfs door de regering wordt de gevangenis niet erkend. De meest beruchte gevangenis van Nederland PI in Vught is vergeleken met deze gevangenis gezellig. Er zijn verschillende pogingen gedaan om te ontsnappen uit deze hel, maar dit is maar één keer eerder gelukt. Je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen voordat de bewakers terug komen. Het lot ligt in je eigen handen. Lukt het jou om te ontsnappen uit The Factory?

  • Mystery Mansion

De Britse archeoloog William Cavedish heeft in 1880 bij een opgraving in Egypte een mysterieuze sluiten gevonden. Onwetend van zijn krachten heeft William de sleutel mee teug genomen naar zijn Victoriaanse landhuis. Met de sleutel is er een poort geopend naar een parallelle wereld. Ondertussen staat niks minder dan onze toekomst op het spel… Als erfgenaam van William rust jou de zware taak om de toekomst veilig te stellen. Deze taak zal niet zonder gevaar zijn, de tijd tikt…

Escape Rooms in Friesland boom

The Lost Ones

Diep in een donker bos staat een verwaarloosd blokhut. Acht jaar geldeden woonden daar het gelukkige stel Edward en Rebecca Williams, tot het noodlot toesloeg… Na een kort ziekbed overleed Rebecca, waarna Edward alleen achterbleef en overspoeld werd door verdriet. Niet lang na het overleiden van Rebecca verdween Edward spoorloos… en is de blokhut al jaren verlaten. De beheerders proberen de grond met blokhut te verkopen, maar door het verhaal wil niemand het kopen. De lokale bevolking verteld dat het er spookt en er regelmatig mensen verdwijnen. Jullie worden door de beheerder ingehuurd om te onderzoeken of deze verhalen kloppen. Bij aankomst blijkt al snel dat de geruchten waar zijn. Je wil terug, maar iets houd je daar. Je zult niet meer…

Wil jij uit een van deze kamers ontsnappen? Maak dan snel een reservering via de website van Escape Room Drachten. 

Ben je dan toch in Friesland, kom dan meteen bijzonder overnachten of breng een bezoek aan één van de mooiste dorpen van Friesland!