Altijd al een natuurhuisje in Friesland willen huren?

Overnachten in Friesland is al bijzonder, maar in een natuurhuisje is de beleving nog unieker. Een natuurhuisje heb je in verschillende soorten, een voorbeeld hiervan is een blokhut. Je kunt ze gemakkelijk huren voor een vakantieperiode. Natuurhuisjes in Friesland heb je op verschillende locaties door de hele provincie. Zo heb je ze bijvoorbeeld aan het water of gewoon bij iemand achter huis. Meer over natuurhuisjes in Friesland lees je in dit blog!

Waarom kiezen voor een natuurhuisje in Friesland?

Een natuurhuisje heeft vaak een unieke locatie, het ene huisje ligt aan het water en het andere zit diep verstopt in de bossen. De huisjes zijn op verschillende manieren bereikbaar, het ene huisje is bereikbaar via het water, de ander via een onverhard pad of door het bos. Dit maakt de natuurhuisjes in Friesland speciaal en hierdoor heb je altijd een unieke beleving. Naast de avontuurlijke aspecten van een natuurhuisje bieden ze ook het nodige comfort om te relaxen. Ze kunnen allemaal verschillende extra’s hebben zoals een veranda, een sauna, een hottub of een houtkachel. Als je een vakantie zoekt om tot rust te komen en jezelf op te laden in de natuur dan is een natuurhuisje in Friesland echt wat voor jou!

Natuurhuisjes in Friesland strand

Wat zijn de voordelen van een natuurhuisje?

In een natuurhuis kun je je terugtrekken uit het drukke leven van alledag en helemaal tot rust komen midden in de natuur. Een natuurhuisje is een plek waar je met vrienden samenkomt om het leven te vieren en waar jij en je kinderen de prachtige Friese natuur beleven. Het is daarom ook een ideaal vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door de heuvels, grote weilanden of hoge berggebieden. Je kunt gaan vissen, mountainbiken, wandelen of gewoon ontspannen met een boek op een regenachtige dag. Meer over natuurhuisjes in Friesland lees je in dit blog!

 

Natuurhuisjes aan het water

Er zijn heel veel natuurhuisjes aan het water en dit brengt nog meer voordelen met zich mee. Als je een huisje aan het strand hebt ben je vaak minder dan een halve kilometer van het strand verwijderd. Hierdoor kun je binnen enkele minuten genieten van het strand en van het water. Tijdens de warmere periodes is dit ideaal en ben je gegarandeerd de eerste. We hebben hier een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Binnen een paar minuten op het strand
  • Geen last van files
  • Vissen aan het water
  • Zwemmen in het water
  • Varen op het water

Als je de nacht op het water doorbrengt, kun je bovenstaande activiteiten direct gaan doen. Zo kun je heerlijk genieten van het water. Dit maakt slapen in Friesland een avontuurlijk genot!