LEMMER BEACH

Een dagje uit naar Lemmer is een superleuke activiteit wanneer je in Friesland bent. Een gezellige, maar ontspannen strand waar je aan de boulevard heerlijk kan eten en een fijne strandwandeling kan maken langs de kust van het IJsselmeer. In deze blog vertellen we je alle in’s and out’s van Lemmer Beach.

Het strand

Lemmer beach is vooral bekend om de grote, wijde witte zandstranden die uitstrekken over meer dan 2 kilometer langs de kust. Op het strand kan je heerlijke strandwandelingen maken en een pauze maken bij een fijne strandtent. Ook kan je hier genieten als het mooi weer is. Huur een strandbedje, of neem je eigen handdoek mee en geniet van het heerlijke water van het IJsselmeer. Ook zijn er verschillende activiteiten te doen. Zo kan je er natuurlijk zwemmen, beachvolleyballen, windsurfen, vliegeren en eigen activiteiten zoals badminton kan natuurlijk ook altijd meegenomen worden. Ook is het strand gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg én er kan gemakkelijk (gratis) geparkeerd worden, ideaal!

Vogel

EET-& DRINKGELEGENHEDEN bij Lemmer Beach

Na een dagje op het strand, of na een lange strandwandeling heb je natuurlijk zin in een hapje of een drankje. In lemmer is dit zeker mogelijk en je hebt hier genoeg keuze. Beach Club Lemmer is hier één van de bekendste eettentjes van Lemmer. Het is direct gelegen aan het Lemsterstrand en je kan er terecht voor ontbijt, lunch, borrel & diner.

De relaxte sfeer kenmerkt de Beach Club. Er is een gemoedelijke sfeer en je kan er echt tot rust komen. Het is een grote Beach Club, waardoor het ook mogelijk is om met groepen te eten/drinken. Ook is Beach Club Lemmer een vergader-, en trouwlocatie. Dit is natuurlijk uitermate geschikt, vanwege de prachtige locatie. Naast deze bekende Beach Club zijn er ook leuke andere tentjes waar je een drankje kunt drinken of een ijsje kunt halen als het mooi weer is.