EEN GOEDKOOP WEEKENDJE WEG IN FRIESLAND? DE DRIE GOEDKOOPSTE HOTELS VAN FRIESLAND

Het dagelijks leven is tegenwoordig al duur genoeg. Wanneer je ook nog een weekendje weg wil, komen die kosten er ook nog eens bij. Weekendje weg Friesland? En ben je op zoek naar een goedkoop hotel? Wij zochten het voor je uit! In dit blog lees je meer over de 3 goedkoopste hotels in Friesland. Zo wordt jouw weekendje weg naar Friesland nog veel leuker! 

Hotel Oostergoo in Grou

Midden in het Friese dorp Grou vind je een hotel met uitzicht over het water: Hotel Restaurant Oostergoo. Dit hotel is het oudste hotel van Friesland, en bestaat al meer dan 160 jaar. Het heeft zichzelf ontwikkeld tot een bijzondere ontmoetingsplek door de rust die er heerst. Kom je met de boot naar Grou? Deze kan je prima aanmeren bij dit hotel, het hotel heeft een eigen aanleg steiger. Een budget kamer bij dit hotel in Grou boek je al vanaf €56,00 voor een nacht. Het hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige omgeving. Zo kan je vanuit het hotel binnen een paar minuten op het water zijn en Leeuwarden ligt op een kwartiertje rijden met de auto. Kortom, naast een dagje Grou is er genoeg te doen in de omgeving. 

Weekendje weg Frielsand vlag

Hajé hotel Zurich

Wanneer je een bezoek brengt aan Friesland, en je via de afsluitdijk binnen komt, ben je binnen no time bij dit hotel. Het Hajé hotel in Friesland is erg geschikt als je op doorreis bent, of als je een dagje naar Friesland komt. Voor een zakelijk bezoek is dit hotel ook erg geschikt. Het hotel is omringd door natuur, zowel de Waddenzee als het IJsselmeer liggen namelijk op een kleine afstand met de auto. Hajé hotel Zurich is een goed startpunt voor jouw Friese ontdekkingstocht. De Waddeneilanden, de Friese hoofdstad Leeuwarden maar ook Gaasterland ligt op minder dan een uur rijden. Een hotelkamer bij dit hotel boek je vanaf €70,00 per nacht. 

Hotel Anne-Klare in Joure

In het centrum van Joure is het hotel, tevens ook café, Anne-Klare te vinden. Dit gastvrije en sfeervolle hotel ligt midden in het dorp Joure en telt 8 hotelkamers. Dit prachtig ingerichte hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Daarnaast is in de omgeving van alles te beleven en kan je van verschillende arrangementen gebruik maken bij Anne-Klare. Hotel Anne-Klare biedt onder andere de volgende arrangementen aan; 

  • Museum arrangement
  • Actief Friesland 
  • Het beste van alles 
  • Culinair genieten in Friesland

Voor een nacht in de comfort tweepersoonskamer betaal je €72,00 per nacht. De kamer is van alle gemakken voorzien; je hebt uitzicht op de stad, airconditioning, gratis wifi en een ruim ingerichte hotelkamer. Voor het ontbijt betaal je €9,95. 

Wanneer ga jij een weekend naar Friesland? 

Als je een weekendje naar Friesland wilt, zijn er verschillende opties voor het boeken van een overnachtingslocatie. Er zijn in Friesland veel goedkope hotels, maar niet veel zijn zo goedkoop als de eerder genoemde locaties. Hotel Oostergoo, het hotel in Zurich en Anne-Klare in Joure hebben ieder iets unieks, maar wel voor een goedkope prijs. Op die manier houd je voor de rest van het weekend nog wat geld over om leuke activiteiten te doen in Friesland! Welk hotel boek jij voor een weekendje weg Friesland