5X RESTAURANTS OP TERSCHELLING

Terschelling is een heerlijk eiland om te bezoeken als je van lekker eten en drinken houdt. Er zijn vele fantastische restaurants te vinden op Terschelling, variërend van lokale eetcafés tot verfijnde restaurants. Hieronder vind je vijf restaurants op Terschelling die zeker een bezoekje waard zijn. Meer weten over Terschelling? Lees dan dit blog.

Eilandbistro de Boschplaat

Eilandbistro de Boschplaat is een stukje Parijs in de polder van Oosterend, Terschelling. Heerlijke bistro gerechten met dagverse
producten van het eiland en veel mooie Franse, betaalbare wijnen. De bistro is geopend voor borrel en diner. Het bistro menu heeft voor ieder wat wils met een afwisseling van vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. En met mooi weer kun je op het terras genieten van een glas wijn of een cocktail met een lekker hapje.

Pura Vida Foodbar

Bij Pura Vida Foodbar in Midsland en West-Terschelling staat genieten van het leven centraal. Je kunt een wereldreis maken menukaart, van bowl tot burgers of een gezellige avond shared dining met fingerfoods. Het menu wordt per seizoen aangepast met vlees, vis maar vooral veel vegetarische en vegan gerechten. En na het diner is het tijd voor een borrel, besteld een lekker pilsje, een funky cocktail of een glas (bio) wijn.

duinen Terschelling

Café Restaurant De Drie Grapen

Café Restaurant De Drie Grapen is al meer dan 55 jaar een begrip op Terschelling gevestigd in Midsland-Noord. Je wordt verwelkomd in het gastvrije “Jutterspaleis” waar de sfeer van het eiland zichtbaar en voelbaar is. De menukaart staat vol met eenvoudige maar verzorgde gerechten, van vlees en vis tot vegetarisch.

Restaurant DE ZEE

Restaurant DE ZEE is een nieuw restaurant in het mooie West- Terschelling. Het restaurant is gebaseerd op de mediterrane keuken
met eilander flair. DE ZEE heeft een originele Italiaanse houtoven waarin pure en smaakvolle gerechten worden bereid. Eten met respect voor de ingrediënten. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk duurzame en verantwoorde producten die bij voorkeur van het
eiland komen.

Eet- en Terrascafé De Rustende Jager

De Rustende Jager is een gezellig eetcafé met af en toe livemuziek in Formerum. Het is een actief eetcafé sinds 1965 met goede
kwaliteit, voor elke knip en smaak. Na een dagje strand kun je hier lekker borrel op het terras, of dineren. De Rustende Jager heeft een uitgebreide kaart met voor ieder ruime keuze.

Als je op zoek bent naar leuke restaurants op Terschelling, dan zijn er tal van geweldige opties om uit te kiezen. Eilandbistro de Boschplaat, Pura Vida Foodbar, DE ZEE, Café Restaurant De Drie Grapen en Eet- en Terrascafé De Rustende Jager zijn allemaal fantastische restaurants die zeker een bezoek waard zijn. Elk restaurant heeft zijn eigen unieke sfeer en specialiteiten. Of je nu op zoek bent naar een informeel eetcafé of een verfijnd culinair restaurant, er is voor elk wat wils op Terschelling. Bon appétit!