BEACHCLUB SNEEK

Genieten op een tropisch eiland, een drankje doen bij een strandtent en daarna een lekkere duik nemen in de zee. Je zou denken dat dit alleen kan op bijvoorbeeld Ibiza of Bali. Nee hoor, deze droom is dichterbij dan je denkt. Friesland heeft ook van deze tropische restaurantjes, mooie uitzichten en mooie stranden/meren te bieden. Zo komt Beachclub Sneek erg in de buurt! Gelegen aan het Sneekermeer is deze beachclub dé hotspot aan de Friese meren. In deze blog lees je alles over deze bijzondere locatie in Sneek.

waterskiën Sneek

Een stukje geschiedenis van Beachclub Sneek

Beachclub Sneek is gevestigd aan de rand van het Sneekermeer. De club is ontstaan vanuit een passie voor het water en het strand. De eigenaren wilden deze passie delen met anderen en zo ontstond het idee voor een Beachclub in Sneek.

In de beginjaren was de Beachclub vooral gericht op watersportactiviteiten, zoals zeilen en wakeboarden. Maar al snel groeide de club uit tot een populaire hotspot voor jong en oud. Inmiddels is Beachclub Sneek uitgegroeid tot een veelzijdige locatie waar je kunt genieten van het strand, lekker eten en drinken en diverse activiteiten kan uitvoeren

Het strandgevoel in Friesland

Als je de Beachclub binnenstapt, waan je je direct in een tropisch paradijs. De beachclub heeft een onstpannen sfeer met een Ibizia-stijl interieur. Aan het water is een klein strandje gecreërd, waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en genieten van een drankje of hapje. Maar er is nog veel meer te doen. Zo kun je bij Beachclub Sneek terecht voor diverse watersportactiviteiten, zoals wakeboarden en suppen. Ook kun je een bootje huren en het Sneekermeer verkennen.

Lekker eten en drinken bij Beachclub Sneek

Een stranddag is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Bij Beachclub Sneek kun je genieten van een uitgebreide menukaart met diverse gerechten en drankjes. Van een frisse salade tot een sappige hamburger, er is voor ieder wat wils: een lekkere borrel, lunch of diner. Op warme dagen kun je heerlijk verkoelende drankjes bestellen aan de bar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende cocktail of een ijskoude smoothie? Maar ook voor een kopje koffie of thee kun je bij Beachclub Sneek terecht.

Activiteiten voor jong en oud

Naast zonnen en zwemmen zijn er bij Beachclub Sneek diverse activiteiten te doen. Zo kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin of meedoen met de knutselactiviteiten. Ondertussen kunnen de volwassenen genieten van de rust en het heerlijke eten en drinken.