Boerderijhuisje 22 in Loënga

In het Friese dorpje Loënga, vlak naast het welbekende Sneek, staat Boerderijhuisje 22. Het boerderijhuisje is nog niet lang in gebruik aangezien de eigenaren twee jaar geleden de boerderij en het boerderijhuisje hebben gekocht. Bij het boerderijhuisje word je omringt door prachtige landschappen en zit je midden in de rust terwijl je vlakbij Sneek zit.

Het ontstaan van Boerderijhuisje 22

Sinds twee jaar zijn Anne Froukje en Kristian de eigenaren van deze prachtige boerderij. Er moesten nog veel dingen gebeuren om de boerderij en het boerderijhuisje te krijgen zoals zij het voor ogen hadden. Inmiddels is alles volledig opgeknapt en dat is zeker goed gelukt! De klassieke stijl die je verwacht bij een boerderij is behouden gebleven, maar toch is het ook heel modern.

Anne Froukje en Kristian hebben de keuze gemaakt om vanuit een nieuwbouwhuis te verhuizen naar een boerderij. Dit was voor de eigenaren een droom die uitkwam en dat is te merken aan hoe gepassioneerd ze praten over de boerderij en het boerderijhuisje. Het boerderijhuisje is voor iedereen, de avonturier, de dierenliefhebber, de feestganger of hij of zij die van rust houdt. Wil je met het gezin ontsnappen van de drukte? Wil je romantisch weg? Of ben je een van die jongeren die opzoek is naar een slaapplekje voor tijdens de sneekweek. Bij boederijhuisje22 ben je aan het juiste adres.

Boerderijhuisje 22 familie

Over boerderijhuisje 22

Het boerderijhuisje is gelegen in het Friese dorpje Loënga, maar ligt op 10 minuutjes rijden van het centrum van Sneek. Hierdoor is het ook een perfecte plek om te overnachten als je een dagje wilt gaan varen in Friesland of als je op doorreis tijdens het fietsen in Friesland.

Door de rustige kleuren die gebruikt worden in het boerderijhuisje, kom je ook echt tot rust. Daarnaast zorgt het voor een ruimtelijk gevoel en voelt het alsof je echt in de natuur bent. Beneden is een grote tweepersoonskamer en boven is er ruimte voor vier personen. Echter zijn de eigenaren zeer flexibel en wordt er gekeken naar een oplossing als je met een iets grotere groep wilt overnachten.

Wat heeft boerderijhuisje 22 te bieden:

Het boerderijhuisje heeft onder andere een koelkast met vriesvak, een oven, vaatwasser. Daarnaast beschikt het huisje over een koffiezetapparaat waardoor je altijd een vers bakje kunt zetten. Daarnaast heb je vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de weilanden. Het boerderijhuisje heeft plaats voor 6 personen, maar er zijn dus mogelijkheden als je met meer mensen wilt overnachten.

Wat biedt het boerderijhuisje:

 • 2 persoonskamer (twee persoons bed)
 • 4 persoonskamer (vier losse bedden)
 • Smart TV
 • Eigen keuken
 • Koffiezetapparaat
 • Vaatwasser
 • Koelkast (inclusief vriesvak)
 • Oven
 • Badkamer
 • Los toilet
 • Parkeergelegenheid
 • WIFI
 • Tuin

Overige voordelen van Boerderijhuisje 22

Naast al het bovenstaande zijn er nog meer voordelen bij Boerderijhuisje 22!

Camperplekken

Wanneer je met je camper op doorreis bent, dan kan je ook terecht bij het boerderijhuisje. Er is ruimte zat om je camper neer te zetten en Sneek en omstreken te verkennen!

Een paradijs voor dierenliefhebbers

Voor dierenliefhebbers is het boerderijhuisje ook een fantastische plek om te overnachten. Op het erf lopen vele kippen, eenden, vier katten en een Friese stabij. Hierdoor voelt het alsof je echt midden in de natuur overnacht!

Flexibiliteit voor iedereen

Ook jongeren zijn meer dan welkom in het boerderijhuisje. De eigenaren vinden het belangrijk dat iedereen kan overnachten op deze prachtige locatie. In overleg is er veel mogelijk! Dus wil je met vrienden een nachtje overnachten of wil je juist met je familie een nachtje weg? Bij Boerderijhuisje 22 kan het allemaal!

Moestuin

Ben jij iemand die van lekker en vers eten houdt? Boerderijhuisje 22 heeft een eigen moestuin met ontzetten veel groente en fruit. Er worden bramen, frambozen, blauwe bessen, tomaten, pompoenen, paprika’s, courgettes en nog veel meer groenten en fruit verbouwd. Daarnaast zijn er ook nog de kippen die voor genoeg verse eieren zorgen. Dit laat ook zien dat de eigenaren goed met duurzaamheid bezig zijn!

Of je nu voor je rust komt of juist komt om Friesland te ontdekken, bij Boerderijhuisje 22 kan het allemaal! Wanneer boek jij je overnachting bij dit prachtige boerderijhuisje?

5/5
Picture of Marc Grondsma

Marc Grondsma

Jouw specialist voor alles wat Friesland te bieden heeft!
Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met me op!