DE LEUKSTE BUNGALOWPARKEN IN FRIESLAND

Komende zomer op vakantie naar Friesland en overnacht je liever niet in een tentje, maar ook niet in een luxe hotel? Kies dan voor de middenweg en ga naar één van de leuke bungalowparken die er zijn in Friesland! Een bungalowpark heeft net iets meer comfort dan een camping en er zitten meestal vele faciliteiten bij. Een bungalow park is geschikt voor zowel jong als oud, wat maakt dat het de perfecte keuze is voor zowel een gezin, een jongerenvakantie of lekker in je eentje. Welke bungalowparken in Friesland je moet bezoeken? In dit blog lees je meer over de drie leukste bungalowparken in Friesland!  

Bungalowparken in Friesland

Een bungalow park in Snits?

In Sneek vind je aan het Sneekermeer RCN vakantiepark De Potten. Dit bungalowpark in Friesland is een paradijs voor watersportliefhebbers, heeft accommodaties voor zowel jong als oud, met overzicht over de Friese Meren. Je bent met de fiets in een kwartiertje in het mooie centrum van Sneek, ideaal! Liever kamperen? bungalows aan, voor zowel 4, 6 als 8 personen. 

Dat is bij dit vakantiepark ook mogelijk! Naast bungalows zijn er ook kampeerplaatsen waar je kan overnachten. Zo kan je ook met de camper, caravan of tent op dit vakantiepark overnachten. Op dit vakantiepark hoef je niet stil te zitten! Iedere zomer wordt er voor de jeugd van alles georganiseerd: speurtochten, midgetgolf en er is een knutselclub. Daarnaast zijn er ook activiteiten te doen voor het hele gezin: zeilles nemen, een waterfiets/boot huren.

Faciliteiten die vakantiepark De Potten aanbiedt:

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Snackbar en broodjesservice
  • Recreatieteam en zeillessen
  • Verhuur van boten en waterfietsen 

Landal Elfstedenhart in Witmarsum 

Landal Greenparks opende recent haar deuren in Witmarsum, het Elfstedenhart van Friesland. Dit kleinschalige en knusse bungalowpark heeft vrijstaande vakantiewoningen tot en met 12 personen en is gelegen aan de Elfstedenroute in Friesland. Ook dit vakantiepark is op de watersport ingericht en dit kan je dan ook goed doen in de omgeving. Het is onder andere mogelijk om een sup te huren en via het water de omgeving te leren kennen. Ook zeilen, kitesurfen of windsurfen is een optie. Naast watersport is er in de omgeving van dit bungalowpark nog veel meer te doen. Ontdek bijvoorbeeld de historische binnenstad van Franeker, breng een bezoekje aan de Friese hoofdstad Leeuwarden of ontdek de 11 fonteinen in iedere Elfstedenstad van Friesland. 

Wyld overnachten in Friesland?

In Twijzelerheide, in het Noorden van Friesland, vind je vakantiepark het Wylde pad. Dit vakantiepark heeft naast bungalows ook nog appartementen en Yurts. Dit vakantiepark is een locatie in Friesland waar je kunt onthaasten en heerlijk kunt genieten van de rust. Deze biedt gedurende het jaar verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Er wordt voor volwassenen een manifestatie weekend georganiseerd en voor de kleintjes ook weekend vol met activiteiten. Wat het Wylde pad zo uniek maakt is de fijne sfeer, hippe inrichting en de warme gastvriendelijkheid. Dit park biedt verschillende