WAAROM OVERNACHTEN IN FRIESLAND?

Wil jij eens overnachten in Friesland? Dit is namelijk mogelijk in verschillende hotels. Hotels in Friesland zijn net zo luxe als een hotel in het buitenland. Je zult dus echt niet te kort komen op luxe en service. Wij leggen daarom uit wat er speciaal kan zijn aan de hotels in de Noordelijke provincie van ons prachtige land.

Een hotel in Friesland is net zo luxe als een hotel in het buitenland zoals hierboven staat. Dit had je misschien niet verwacht, maar de Friese mensen hechten veel waarde aan service en een leuke babbel. Hierdoor ervaar je echte klantvriendelijkheid en daar kan je geen prijskaartje aanhangen!

Als je wilt genieten van het Friese water, wat een uitstekende keus is, kan dit in onze prachtige provincie. Er zijn genoeg hotels die dicht bij het water staan. Het kan variëren van een hotel aan het water tot een hotel met uitzicht op water. Als je een waterliefhebber bent of van de Friese natuur zijn er oneindig mogelijkheden. Dat is het mooie aan Friesland, het maakt niet uit waar je een liefhebber van bent er zal genoeg keuze zijn.

Hotels in Friesland kamer

Hotels in Friesland top 3

We hebben een top 3 gemaakt van hotels in Friesland, waarvan wij dachten dat je die eens moet proberen! De hotels bevinden zich allemaal in Friesland en waren naar onze mening het bezoeken waard. Er zijn natuurlijk veel meer hotels in de Noordelijke provincie. Wij hebben deze top 3 gemaakt aan de hand van populariteit en beoordeling. Ben je nieuwsgierig naar de leukste hotels in Leeuwarden? Bekijk onze blog en ontdek de mogelijkheden in de stad Leeuwarden.

Van der Valk Hotel Sneek

Het luxe Van der Valk Hotel Sneek ligt op klein stukje lopen van het centrum. Het hotel wordt beoordeeld met een dikke 8.9 en is daarmee één van de beste hotels van de provincie. De ligging is perfect, samen met een terras aan het water waar je in de zomer kunt genieten van het mooie weer en de passerende schepen kunt bewonderen. Het Friese gevoel komt hier echt tot stand!

Hotel Post Plaza Leeuwarden

Post Plaza Hotel is een viersterrenhotel gelegen in het stadscentrum met complete faciliteiten zoals: een fitnesscentrum, gymzaal, superluxe kamers en een prachtig restaurant. De kamers in het hotel zijn erg luxe, dit begint al bij de bedden. De bedden zijn erg comfortabel, ook zijn ze lekker groot. Aan ruimte geen gebrek!

Hotel Iselmar

Hotel Iselmar ligt vlakbij de Friese Meren in het dorp Lemmer. Wil je van een stad genieten, de ligging van het hotel is op 20 minuten afstand van Sneek. Op het charmante zomerterras heb je een uitzicht op de haven van Lemmer, waar veel boten liggen aangemeerd. In de zomer is het hier erg actief op het water, dit is erg leuk om te zien.

Waarom overnachten in Friesland

Als je bovenstaande hebt gelezen en nog niet overtuigd bent om Friesland te bezoeken. Wij zetten een aantal redenen voor je op een rijtje om heerlijk te slapen in Friesland.

  • Friese nuchterheid
  • Prachtige natuur
  • Klantvriendelijkheid
  • Erg mooie & luxe hotels
  • Leuke accommodaties in de buurt

Kortom ben je nog niet overtuigd om op avontuur te gaan in Friesland? Wij denken van wel! Maar weet je het  nog niet zo goed lees dan ook onze andere blog over een stad, ontdek de blog over de leukste steden in Friesland.