MET EEN GROTE GROEP OVERNACHTEN OP EEN VAKANTIEBOERDERIJ IN FRIESLAND

Een vakantieboerderij is de ideale overnachtingslocatie voor grote groepen mensen. Van plan om een bezoek aan Friesland te brengen? Ook hier kan het! In Friesland zijn een aantal mooie vakantieboerderijen te boeken, waarin je precies kan kijken welke boerderij het beste bij jouw wensen aansluit. De prijs, grootte van de woning en de ligging zijn belangrijke factoren bij het boeken van een vakantieboerderij. In dit blog lees je waar de leukste vakantieboerderij in Friesland staat! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.  

De leukste vakantieboerderijen in Friesland

Ben je opzoek naar een leuke vakantieboerderij in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blog sommen wij enkele leuke vakantieboerderijen voor je op, zodat je zelf niet meer uit hoeft te zoeken welke accommodatie goed bij jou past. Heb je een specifieke voorkeur qua locatie? In dit blog leggen wij verschillende locaties aan je voor, door de gehele provincie Friesland. De leukste overnachtingslocaties lees je onderstaand!

Groepsaccomodatie de Turfhoeke 

In het oosten van Friesland vind je het dorpje Gorredijk. Net buiten dit Friese dorp is Groepsaccomodatie de Turfhoeke gevestigd. Een luxe groepsaccomodatie die van alle gemakken is voorzien. De modern ingerichte vakantiewoning is voorzien van 8 slaapkamers, met allemaal tweepersoons bedden. Dit huis is dus geschikt voor een totaal van 18 bewoners! Het prachtige terras is geschikt om ‘s avonds heerlijk buiten te zitten, en uitgebreid de dag na te bespreken. Een leuke bijkomstigheid: dit huis is volledig ingericht door de Friese ontwerper Pilat & Pilat! 

Ook in de omgeving van de Turfhoeke is genoeg te ontdekken. De Turfhoeke ligt in een landelijke omgeving ongeveer 2,5 kilometer buiten Gorredijk. Unieke gras-en waterlandschappen, maar ook veengebieden, heide bossen en beekjes tekenen de omgeving. Als je van wandelen, fietsen, varen of vissen houdt, is de Turfhoeke dus een prima startpunt van je Friese ontdekkingstocht! Hier lees je meer over de leukste wandelroutes in Friesland.

vakantieboerderij in Friesland bos

Heerlijk huis in Friesland

De vakantieboerderij Heerlijk Huis in Friesland ligt gelegen in het groene Gaasterland, in het zuidwesten van Friesland. Als je een weekend, midweek of weekje wil genieten in Friesland, is deze vakantieboerderij helemaal geschikt voor jou! Deze nieuwe vakantieboerderij beschikt over 6 luxe slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken. Je kan in deze vakantieboerderij ongestoord genieten van het goede leven. In de omgeving van deze boerderij kan je genieten van het water, de uitgestrekte weilanden, bossen en de pittoreske dorpjes. De woning is geschikt voor groepen tot 12 personen. 

Wanneer boek jij een overnachting bij Heerlijk huis in Friesland?

  • Luxe vakantieboerderij in Friesland?
  • Leuke en avontuurlijke uitstapjes in de omgeving
  • Er zijn huisdieren toegestaan 
  • Met houtgestookte hottub

Vakantieboerderij Lauwersmeer 

In het Nationaal Park Lauwersmeer vind je een prachtige vakantieboerderij die geschikt is voor 12 tot 24 personen. Naast een groepsverblijf in deze vakantieboerderij, krijg je nog veel meer dan alleen een overnachtingslocatie. Bij deze boerderij hoort een privé speelterrein, een prachtig terras en een goed uitgeruste keuken. Deze vakantieboerderij in Friesland is zeer geschikt voor watersporter en natuurliefhebbers. Ook is deze vakantieboerderij geschikt om een verjaardag of jubileum in te vieren. De vakantieboerderij is gelegen op een klein eilandje tussen twee sluizen in het Dokkumerdiep. De poort naar Nationaal Park Lauwersmeer. Wil jij een bezoek brengen aan Lauwersoog? Dan is deze overnachtingslocatie geschikt voor jou!