Van der Valk Sneek

Als je op zoek bent naar een hotel dat luxe en comfort uitstraalt terwijl je Friesland wil leren kennen, dan is het Van der Valk Hotel in Sneek de plek om te overnachten. Van der Valk Sneek is gelegen aan de A7 waardoor ook voor doorreizigers het de perfecte locatie is om te overnachten. Het hotel biedt een unieke combinatie van luxe hotelkamers, uitstekende voorzieningen en een uitstekende gastvrijheid. Daarnaast is er een ruime keuze in mogelijke activiteiten die je zou kunnen doen in de buurt van het hotel. Zo ligt het centrum van Sneek op 2,6 km van het hotel en is het Burgemeester Rasterhoffpark naast het hotel te vinden. Hierdoor is het dé plek om te overnachten als je naar Friesland gaat.

CULINAIR GENIETEN BIJ VAN DER VALK SNEEK

Hotel Sneek biedt een voortreffelijke culinaire ervaring in een luxe en comfortabele omgeving. Het restaurant serveert een gevarieerd menu met heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten door getalenteerde chefs. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijtbuffet, een smakelijke lunch of een fantastisch diner, gasten worden verwend met verrukkelijke opties. De luxe inrichting zorgt voor een gastvrije sfeer waar comfort centraal staat.

Van der Valk hotel Sneek

VAN DER VALK SNEEK: ONTSPANNING EN VERMAAK

Na een drukke werkdag of een dag vol ontdekkingen in het prachtige Sneek, biedt het Van der Valk Hotel tal van mogelijkheden voor spanning en vermaak.

  • Eén van de mooie faciliteiten van, Van der Valk Sneek is de wellness, ontspan je bijvoorbeeld in de infrarood- of Himalaya zout sauna.
  • Daarnaast is er een ruim aanbod aan fitnessapparaten aanwezig van onder andere TechnoGym. Hierdoor kunt u ook tijdens uw verblijf fit blijven.
  • Het hotel heeft een prachtige hotelbar waar je kan genieten van bijvoorbeeld een wijntje of (speciaal)biertje.

VERVOER EN PARKEERGELEGENHEID

Het Van der Valk Hotel in Sneek biedt gratis parkeergelegenheid, en daarnaast zijn er ook 8 oplaadpunten van Dutch Charge te vinden op de parkeerplaats. Wil je Friesland gaan verkennen? Met de fietsverhuur die het hotel aanbiedt is dit zeker mogelijk. Op de vraag: ‘wat te doen in Sneek?’ is er een makkelijk antwoord. Ga bijvoorbeeld naar de binnenstad om te winkelen in Sneek of verken met een boot de Friese wateren. Fietsen in Friesland? Kies een van de meerdere fietsroutes uit. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling aanwezig, waardoor je fiets altijd veilig en droog staat.

ZALEN VOOR VERGADERINGEN OF EVENEMENTEN BIJ VAN DER VALK SNEEK

Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen biedt het Van der Valk in Sneek uitstekende faciliteiten. Met 7 multifunctionele vergaderzalen en ruime zalen voor congressen, bruiloften, condoleances en hybride events, is het perfect uitgerust om aan diverse behoeften te voldoen. Ook zijn er mogelijkheden voor grote feesten en partijen, waarbij het hotel zorgt voor catering, technische ondersteuning en entertainment.

EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF

Of je nu komt voor een romantisch weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een gezinsvakantie, het Van der Valk Hotel in Sneek biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Met comfortabele accommodaties, uitstekende faciliteiten en warme gastvrijheid, is het de perfecte locatie om de stad Sneek en de prachtige omgeving van Friesland te verkennen.

Wanneer kom jij een bezoek brengen aan dit prachte hotel? Reserveren kan via de website Van der Valk Sneek!

Picture of Redactie Slapen in Friesland

Redactie Slapen in Friesland

Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met ons op!