ESCAPE ROOM FRIESLAND: GROEPSACTIVEIT VOL SPANNING EN SENSATIE

Er zijn verschillenden Escape Rooms in Friesland, maar welke is nou de leukste? In de komende blog wordt er meer verteld over escape room Friesland. Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur, een mysterieus verhaal, of een uitdagende puzzel, het kan allemaal bij de onderstaande escape rooms. Ontdek welke Escape Room in Friesland jij moet bezoeken!

Wat is er zo leuk bij aan een escape room Friesland?

  • Om tot oplossingen te komen moet je uit de box denken, hierdoor word je steeds creatiever.
  • In Friesland zijn er een enorm aantal aan escape rooms te vinden, hierdoor is er genoeg variatie waardoor je nooit dezelfde escape room hoeft te doen.
  • Je moet samenwerken omdat je niks in je eentje kan doen, hierdoor leer je je familie of vrienden steeds beter kennen.
  • Je krijgt een adrenalinekick. Wanneer de tijd bijna om is en je echt racet tegen de klok, dan is de kans groot dat je een flinke adrenalinekick krijgt.
  • Gezelligheid is het allerbelangrijkste. Het samen vieren van succes creëert een gezellige sfeer binnen de groep waarmee je opgesloten zit.

Hiermee behoort het tot één van de leukste uitstapjes met het gezin in Friesland!

Escape room

ESCAPE ROOM 058

Escape Room Leeuwarden, of Escape Room 058 heeft 5 verschillende escaperooms. Elke room heeft een ander thema, van Harry Houdini’s room tot een kamer dat gaat over drugs. Je hebt per escape room 2 personen nodig om deel te kunnen nemen aan een escape room spel. Het maximum verschilt per room van 5 tot maximaal 7 personen.

ESCAPE ROOMS SNEEK

Bij Escape Room Sneek zijn er ook 5 verschillende escaperooms. De thema’s zijn de koude oorlog, diamanten van kunsthandelaar B, spelshow Show Time, vrijgezellenweekend in Oostenrijk en het Chinese restaurant van maffiabaas Tse Chi Lop. De maximale eindtijd van elke kamer is 60 minuten. Deze indooractiviteit wil jij toch ook proberen?

ESCAPE ROOM DRACHTEN

In Drachten zijn ook escape rooms te vinden. Bij Escape Room Drachten zijn drie kamers beschikbaar waar je met je vrienden, familie of collega’s een gezellige tijd kan hebben. De thema’s van Escape Room Drachten zijn, een boomhut waar het spookt, een parallelle wereld waar de toekomst op het spel staat en ontsnappen uit een ondergronds gevangenis.

ESCAPE ROOM WOLVEGA

Escape Room Wolvega biedt twee uitdagende rooms aan: “The Diamond” en “The Piccolo”. In “The Diamond” kraak je een zwaarbeveiligde kluis op zoek naar de buit van de grootste kraak in Westellingwerf. In “The Piccolo” onderzoek je vreemde gebeurtenissen in het hotel en mogelijke betrokkenheid van de piccolo bij afpersing en diefstal. Ook voor kinderfeestjes is er een escape room, namelijk: “The Diamond voor jeugdige criminelen.  

OVERIGE ESCAPE ROOMS

Wanneer je naar Friesland gaat, dan is er altijd een escape room game in de buurt. In Friesland zijn er om en nabij 25 verschillende escape rooms. Bijna elke escape room Friesland heeft een eigen website waar meer informatie is te lezen over de beschikbare escape rooms. Bij de meeste websites kun je de escape room online reserveren. Kom snel naar Friesland en bezoek één van deze te gekke escape rooms!

Marc Grondsma

Marc Grondsma

Jouw specialist voor alles wat Friesland te bieden heeft!
Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met me op!