Minicamping Thaborhoeve in Tirns

In de buurt van het Friese dorpje Tirns, in de buurt van Sneek, is mincamping Thaborhoeve te vinden. Op deze camping kun je heerlijk tot rust komen en ben je toch dicht bij Sneek! Oorspronkelijk was de Thaborhoeve een klooster, maar dat is inmiddels compleet veranderd. Naast de minicamping is er nog veel meer te beleven op deze prachtige plek!

Het ontstaan van minicamping Thaborhoeve

Marrit en Pieter liepen in 2019 tegen deze prachtige locatie aan. Pieter had ervaring in de horeca en zakenwereld, en Marrit had gewerkt in de zorg en het onderwijs. Ze wilden iets nieuws proberen en besloten om een camping te starten. Daarnaast bieden ze de ruimte voor allerlei feesten en bijeenkomsten, zoals bruiloften, verjaardagen en afscheidspartijen.

Het belangrijkste voor Pieter en Marrit is dat hun gasten een geweldige tijd hebben, precies zoals zij het willen. De Thaborhoeve was vroeger een klooster, maar nu is het een ontspannen plek waar je kunt genieten van de natuur. Met hun gastvrijheid willen Pieter en Marrit dat hun gasten kunnen ontspannen en genieten van alles wat de Thaborhoeve te bieden heeft. Ook in de winter kun je hier terecht, aangezien er een grote ruimte beschikbaar is waar je bijvoorbeeld feestjes kunt geven. Het is een prachtige plek waar je echt tot rust kan komen!

MEER DAN EEN CAMPING​

Naast de camping, is er ook een wijngaard aanwezig op het terrein. Van de druiven worden heerlijke wijnen gemaakt die je natuurlijk kunt proeven. Veel mensen zijn al verrast door de kwaliteit van de wijnen! Naast het proeven van de wijnen, kun je ook meehelpen met het plukken van de druiven en andere werkzaamheden. Hier word je natuurlijk voor beloond met een heerlijk glas wijn!

Voor bruiloften is dit ook de perfecte plek om de liefde te vieren! Door de vele ruimte die er is kun je een groot feest geven met uitzicht over de landerijen. In overleg zijn er vele mogelijkheden zoals lange rijen tafels, een festival bruiloft en nog veel meer mogelijkheden!

Voor vergaderingen kun je ook terecht bij de Thaborhoeve. In de zaal kun je gebruik maken van de tafels en stoelen en is er een beamer aanwezig! Ook kun je verschillende workshops geven in deze ruimte.

Marrit en Pieter bieden ook een plek aan om afscheid te nemen van dierbaren. Door de rust en kalmte kun je op een mooie manier afscheid nemen. Zoals Marrit en Pieter zelf zeggen, sfeervol afronden met elkaar in alle rust zorgt voor waardevolle herinneringen. De Thaborhoeve biedt dus verschillende mogelijkheden, namelijk:

  • Kampeerplaatsen
  • Wijngaard
  • Plaats voor bruiloften
  • Plek om afscheid te nemen
  • Vergaderruimte
  • Ruimte voor workshops

Omgeving Thaborhoeve

Aangezien mincamping de Thaborhoeve in de buurt van Sneek ligt, zijn er veel activiteiten in Sneek te doen. Zo kun je heerlijk varen in Friesland. Overal zijn bedrijven te vinden waar je een boot kunt huren waarna je Friesland goed kunt verkennen vanaf het water.

In augustus vindt jaarlijks de Sneekweek plaats. Voor mensen die speciaal voor het skûtsjesilen komen, dan ben je op deze camping op het juiste adres. Kom je om feest te vieren, dan kun je beter een andere accommodatie zoeken. Camping Thaborhoeve heeft rust bovenaan de prioriteiten staan. Ook kun je heerlijk winkelen in Sneek! Sneek heeft veel winkels waardoor de tijd vliegt en je met allemaal nieuwe aankopen terugkomt.

Varen Thaborhoeve

Kom langs

Ben jij enthousiast geworden en wil je deze minicamping bezoeken? Dat kan! Overnacht op de camping of huur een ruimte voor een vergadering, feest of afscheid. Er is veel te beleven rond minicamping Thaborhoeve! Wanneer breng jij een bezoekje?

5/5
Picture of Marc Grondsma

Marc Grondsma

Jouw specialist voor alles wat Friesland te bieden heeft!
Heb je vragen over de blog? Neem gerust contact met me op!